Annons

Annons


5 recept med paprika

Hej!

För dig som älskar paprika! Här kommer 5 recept med paprika som passar sommarens alla bjudningar och bufféer. Min favorit är helt klart paprika fylld med feta. En underbar kombination och toppat med grönkålschips, ja då är jag i himmeln. Har du många munnar att mätta så är det här ett toppentips. Gör en hel plåt eller två och låt ugnen göra jobbet. Servera en pasta eller bulgursallad till och du har en komplett måltid. De går dessutom att förbereda dagen innan. Det gillar vi!

Annons

Trevlig helg till er alla! Idag åker jag till Växjö och firar mitt kusinbarn som tar studenten. Följ med på festen via min Instagram story @diadonna Jag tror det blir en del Balkandans och musik!

Kram Diana

 

KLICKA PÅ RESPEKTIVE RUBRIK FÖR ATT KOMMA TILL RECEPTET

1.Paprika med feta

 

2. Paprikasoppa med kokosmjölk

 

3. Paprika med rostad vitlökssalsa

 

4. Paprikapesto

 

5. Caprese med paprika och linser

FOTO: DIANA DONTSOVA

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar