Annons

Annons


Apotekarns trädgård på Österlen

Idag är det söndag och min sista semesterdag. Precis som de flesta tänker även jag att en vecka till hade suttit fint. Men jag ska inte klaga. Den här sommaren har jag verkligen varvat ner och fått värmen som många här hemma saknat. Samtidigt kan jag inte låta bli att planera en sista utflykt för att förlänga den här dagen.

Annons

Varje år brukar vi köra till Österlen och njuta av havet och olika platser. Turen leder inte sällan till ställen som Mandelmanns trädgårdar, Olof Viktors, Kafferosteriet eller Apotekarns trädgård. Den här sommaren har vi varit på Öland och i Grekland. Österlen har vi helt enkelt inte hunnit med. Det slog mig att jag har bilder kvar sen förra besöket i Simrishamn och deras Medelhavsoas mitt i centrum, Apotekarns trädgård. Här finns både god mat och en underbar inredningsbutik. Det är kanske här min sista semesterdag ska spenderas? Vi får se vad familjen tycker.

Tipsa gärna om du har andra förslag på ställen att besöka!

Trevlig söndag allesammans!
Diana

Apotekarns tradgard osterlen simrishamn (2) Apotekarns tradgard osterlen simrishamn   apotekarns tradgard inredning osterlen simrishamnapotekarns tradgard simrishamn osterlen pizzaapotekarns tradgard simrishamn osterlenösterlenbjörnbär 218-2
FOTO: DIANA DONTSOVA

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar