Annons

Annons


Bilder från workshopen i matstyling!

Hej!

Nu är jag hemma igen efter workshopen på Mercedes i Stockholm. Eventet i matstyling var fullbokat och det var ett härligt gäng som kom dit med samma intresse för styling som jag.

Vi började med en föreläsning där jag berättade om min arbetsprocess och hur jag går tillväga när matbilder skapas. Därefter var det dags för deltagarna att bli kreativa och styla sin egen soja bowl med Plantis soygurt.

Annons

Jag hade förberett med fina skålar från Broste, olika fröer från Risenta och vackra linneservetter från Himla. Med bär och blommor till fick deltagarna fritt plocka rekvisita och välja sin egen back drop, dvs. bakgrund. Det var underbart att se hur de gick in för uppgiften och jag måste säga att det här var fantastiskt kul!

    

En del av deltagarna har följt med under min matresa och vice versa. Ala, här nedan var finalist i Sveriges mästerkock för något år och då var det jag som följde henne.

Responsen jag fick på plats och även efteråt gör att jag fortfarande går runt med ett leende. Vissa arbetsdagar är mycket roligare än andra!

Tack alla som var med mig den här kvällen!  Vill du läsa mer om workshopen? Kika in hos Grönt varje dag och At my Casa som har bloggat om den.

Kram Diana

 

Mobilbilder lånade av: 

Ulrika Görefält @plodder

Bahare: @healthy_belly

Anna Demirian: @kitchenofanna

Milana Chigridow: @norrskenet

Ala Abasi: @ala_abasi

 

Ett stort tack till: 

Planti

Mercedes

Risenta

Broste

Himla

Plodder

 

 

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar