Annons

Annons


Grillsäsong! Kött, fisk eller grönt?

fisk musslor 567-3
Grillad fisk, guldsparid med vitlök, salvia och citron

fisk musslor 584
Sotad grönsallad med sparris, paprika och zucchini

043-2 Grillat nötkött med kapris, chili och vitlök 

Pesto solros valnot valnotspesto citron basilika3
Tre sorters pesto

Jag sitter på mattan i mitt vardagsrum och klockan är 07.30. Solen skiner redan och vi är lediga idag. Ja, jag kan inte klaga! Genast tänker jag att idag blir det grill. Vi har nämligen fått en ny grill, en gasol från Eva Solo som vi ser fram emot att dra igång. Jag har aldrig testat grilla med gas men tror att den kommer falla mig i smaken. Många säger att det är smidigt när det ska gå fort och att en fördel är att värmen kan regleras. Det positiva är att den är indelad i sektioner vilket gör att man kan köra olika temperaturer på en och samma gång. Sen är den sjukt snygg… Jag får återkomma med en liten recension när jag provat.

Annons

Vad föredrar du att grilla? Kött, fisk och/eller grönt? Idag tipsar jag nämligen om alla tre. Det är lätt att fastna i samma råvaror och tillbehör men den här grillsäsongen hoppas jag på att kunna komma med olika tips till er. Idag börjar vi med kött, fisk, grönt och pesto!  Karoline bjuder på härlig glödgad potatis. Klicka under respektive bild för att komma till recepten.

Hoppas ni alla får en solig och härlig dag!

Kram Diana

Tips! Spraya kött eller grönsaker med ”Spray Glaze Smokey” under grillningen för en rökigare smak. Ett annat tips är att servera på skärbräda!

FOTO: DIANA DONTSOVA

 

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar