Annons

Annons


Inspiration hemma hos Krickelin

Hej!

I måndags åkte jag till Varberg och hem till Krickelin för en inspirationskväll tillsammans med Boråstapeter. Som vanligt hamnade vi alla i köket vilket var väldigt passande eftersom det är där Krickelin satt upp den nya tapeten Thistle. Vi började kvällen med att skåla och lyssna på Jenny som designat en del av kollektionen.

Annons

  

Historien bakom skapandet av kreativa verk är något jag finner både underhållande och intressant. Att få höra processen bakom ett färdigt resultat oavsett om det tapet, porslin eller konst får en att förstå hur mycket jobb som ligger bakom. Det ger ett värde i sig och det vi ser som något färdigt att användas har någon annan lagt ner hela sin själ i att ta fram.

Efter välkomstdrinken gick vi ut till växthuset för att avnjuta en fantastisk middag från Verket i Varberg. Att sitta i kvällssolen och äta en underbar vårdag som denna var magiskt. Speciellt när du delar stunden med andra kreativa kollegor som Babes in Boyland, NannaKerstin, Drömma, Annacate, Miranda Rebebecca, By Emma och Krickelin. Det var verkligen givande att få vara tillsammans med andra entreprenörer och få möjlighet att prata om både vårt skapande, men också om branschen. För namnen här ovan är alla starka kvinnor som alla driver sina egna företag. Bilden är tagen av Krickelin. Jag är sällan med på bild vilket inte är konstigt när man alltid är den som har en kamera i handen.

    

Maten var väldigt god och kändes så där somrig som man vill att den ska göra när solen skiner. Vegetarisk buffé med en god blandning av vårrullar, spansk tortilla, hummus, vegobollar och olika sallader.

Kristin hade tillsammans med sin man förberett sticklingar till oss alla. Hemma hos mig är det Peter som sköter växterna så jag får be honom ge liv i dem. Något han är bättre på än jag. Här ser ni också söte Boris som ni säkert känner igen från Instagram.

Efterrätten var en rabarberkompott med mandel som serverades i små glasburkar. Äntligen börjar vi närma oss säsongen för rabarber och dessa smaker var verkligen passande med tanke på att vi hade sol hela dagen.

Efter maten fanns det möjlighet att sätta sig ner och måla akvarell. På bilden ser ni Miranda och Nathalie som skapade sina egna verk. Lotta visade sig vara en talang på att måla. Kanske en blivande tapet?


FOTO: DIANA DONTSOVA

Avslutningsvis samlades vi runt köksön och pratade länge. Tack för en underbar kväll, Kristin! Det är precis så här man ska tillbringa en måndag.


FOTO: KRISTIN LAGERQVIST

Kika gärna in hos de andra bloggarna, länkar finns här nedan. Vi har nämligen alla tolkat kvällen genom vår egen lins vilket kan vara kul och inspirerande att se.

Önskar er alla en solig dag!

Kram Diana

Babes in Boyland
Krickelin
Drömma
Miranda Rebecca
Nanna van Berlekom
By Emma
AnnaCate


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar