Annons

Annons


Jag vann Stora Matbloggspriset 2017

Hej!

Det har nu gått 10 dagar sedan jag var på Sthlm Food & Wine mässan i Älvsjö för att ta emot Stora Matbloggspriset! Ett underbart pris att få och något som jag är väldigt stolt över. Priset har sju olika kategorier med olika som sitter i juryn. Monika Ahlberg är kategoriansvarig för den kategorin som jag tog hem. Att just Monika valde mig och min blogg gör att priset känns ännu större. Hon har gett ut fantastiska kokböcker och är en stor inspiration för mig. Hennes motivering löd så här:

Annons

”Med underbara bilder som får det att vattnas i munnen, en blandning av kåserier och välskrivna recept lockar hon oss till köket. Inläggen och rätterna som alltid varieras tar oss på en spännande matresa världen över. Vår pristagare har hållit en hög nivå genom åren. Variation, snyggt foto tillsammans med inspirerande texter gör att Stora Matbloggspriset 2017 går till Diana Dontsova.”

Det här priset är Nordens äldsta matbloggspris och för oss bloggare är det den största utmärkelsen man kan få. Efter prisutdelningen blev det bubbel i Matbloggsmontern där Gustav från Jävligt Gott intervjuade mig.

Om du vill se hur glad jag var, klicka på länken här nedan för att se intervjun:

livevideo 

 

Foto: Gustav Kaiser

 

Här nedan ser ni vilka som vann i de andra kategorierna:

Kategori Samtliga vinnare Matbloggspriset
Det Stora Matbloggspriset Diana Dontsova, By Diadonna, Lund
Folkets Val Petra Cavini, Happy Food by Petra, Solna, Gävle
Hedersutmärkelse Maria Strömberg Bååth, All Things Green, Vänge
Bästa Dryckesblogg Lars Torstensson, Vinifierat, Hjo, Skaraborg
Bästa Bak & Dessertblogg Simona Muntean, Cookies and Sweets, Bagarmossen
Bästa Foto Linda Lomelino, Call me Cupcake, Halmstad
Bästa Rörliga Gillis Thalbäck, Gillis Lagar mat, Vendelsö

 

Kvällen avslutades med fantastisk mat från Grisoxen, hängmörat krav-kött från Klippan, Skåne. Vi fick en sjurätters meny lagad på deras kött och egenodlade linser. Det serverades allt från oxkind till råbiff. Att få avnjuta den här menyn med andra bloggkollegor var ett perfekt sätt att fira Matbloggspriset. Utbytet och stödet vi ger varandra är unikt och något jag värderar högt.

Ett stort tack till Monika Ahlberg, Ylva, Kinna och alla fina bloggkollegor! Sen vill jag tacka läsarna för alla hälsningar och Femina för de fina blommorna! Tack snälla!

Kram Diana


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar