Annons

Annons


Svenska tulpaner!

Hej!

Visst är det något speciellt med tulpaner när lökarna sitter kvar? Det är väldigt vackert och tulpanerna håller mycket längre än vanligt. Och känslan av vår förstärks trots den kalla perioden vi befinner oss i. Det kan jag behöva. Förra veckan fick jag möjligheten att tulpanfrossa i Daniella Wittes studio i Lomma, Skåne.

Annons

FOTO: PICKAPILLOW Linda Lundqvist

Vi var ett stort gäng influensers som var på en inspirationskväll som Blomsterfrämjandet anordnade tillsammans med Daniella Witte. Hon hade dekorerat hela studion med tulpaner i vaser, lådor och hängandes i snören. Där fick vi lära oss mer om svensk odling men också binda en egen bukett.

Blomsterfrämjandet berättade om svenskodlade tulpaner och hur de märks ut med Svenskt Sigill som är en kvalitetsmärkning. Köper du dessa så stödjer du svenska lantbrukare som odlar med fokus på miljö, kvalitet och hållbarhet. Svenska tulpaner håller längre, glöm inte det!

 

FOTO: DANIELLA WITTE

Inspirationskvällar som denna ger en så mycket då man får lära sig något nytt men också träffa andra med samma intresse.

Tack för en mycket trevlig kväll!

Diana

Vill du ser mer blommor? Kika här då Malin Persson och jag hade hyacintfrossa i Lunds Saluhall


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar