Hej! Idag är det fredag och jag har valt att jobba på AB Småland i Malmö. Ibland är det skönt att komma iväg och sitta någon annanstans. (Bilder härifrån kan du se i mina stories på Instagram.) Är du i Malmö så är detta ställe ett måste att besöka, en oas med gammalt och nytt, inredning, möbler, kläder, växter och ett mysigt café. Här är så himla fint och en massa inspiration! Det första jag gör är att gå några varv och sen sätter jag mig i cafédelen med dator och kaffe. Det serveras en god vegobuffé till lunch vilket gör att jag kan sitta här länge och besvara en massa mail och även skicka iväg nya. Jag tog en titt på mina bilder och insåg att jag hoppat över att tipsa er om libapizza till kräftskivan. Hinner du inte göra en paj till kräftskivan eller bara är sugen på nåt gott till helgen gör då en libapizza med västerbottensost, löjrom och creme fraîch. För det här måste vara det enklaste som finns att laga. RECEPT OCH FOTO: DIANA DONTSOVA Libabröd finns i alla stora matbutiker och är samma bröd som vi äter när vi köper falafel på stan. Toppa bröden med riven ost och grädda i 5-10 min. Lägg på god topping och njut! Några exakta mått behövs inte till det här receptet utan lägg på så mycket som du själv känner passar dig. Se på bilden här ovan för att få tips på hur jag har toppat libabrödet. Det går lika bra att klicka ut toppingen över hela pizzan om du föredrar det. Missa inte citronen för den tillför en perfekt syra till pizzan. Trevlig helg från mig! Diana RECEPT Libapizza libabröd riven västerbottensost Topping efter gräddning: löjrom creme fraîche hackad rödlök dill citronbit (utan skal) svartpeppar Beredning: Sätt ugnen på 220 grader. Lägg libabrödet på en plåt med smörpapper. Lägg på riven ost och grädda i 5-7 minuter eller tills osten har smält. Ta ut pizzan och toppa med löjrom, Creme fraîche, hackad rödlök, dill och citron. Avsluta med lite svartpeppar.