FOTO OCH RECEPT: DIANA DONTSOVA SPARRISFLARN ca 4-6 bitar 1 pkt smördeg, (rulle ca 265 g) ca 14 sparris 100 g cream cheese 120 g riven västerbottensost eller annan lagrad ost (ca 3 dl) En näve hasselnötter Oxalis Honung eller toppa med rivet citronskal färsk dragon gula tomater flingsalt Beredning: - Rulla ut smördegen. Skär en ram (1 cm) innanför kanten. Det är viktigt att du inte skär igenom degen. Bre cream cheese över hela degen (förutom ramen). - Toppa med riven Västerbottensost. Lägg på sparrisen. Grädda i 15-20 minuter i 200 grader. Ta ut och dekorera med hackade hasselnötter, oxalis och ringla lite honung över. Eller kan du toppa den med tomater, citronskal och dragon. Servera! Tips! Välj en smaksatt cream cheese om du vill ha mer smak. Gillar du inte sparris, välj svamp istället eller grönkål.