Att lägga ner lite tid på att baka eget tortillabröd är dagens stora rekommendation från mig. Du får garanterat en godare taco. Vad du sen fyller bröden med är upp till dig men jag brukar välja färs, krispig kyckling eller halloumi. Gärna med sotad lök och paprika i och en krispig sallad. Av någon anledning har jag börjat äta het mat vilket jag inte alltid gjort. Nästa recept du får till tacosen är en god jalapenodressing som tillför både god smak och härlig hetta. RECEPT OCH FOTO: DIANA DONTSOVA RECEPT VETETORTILLA, ca 7 st 4 1/2 dl vetemjöl 2 dl ljummet vatten 1/2 dl rapsolja 1 tsk salt 2 nypor bakpulver Gör så här: - Blanda de torra ingredienserna i en bunke. - Koka upp vattnet och låt svalna en stund. Tillsätt vatten och olja och knåda ihop till en deg. Plasta in degen och låt vila i ca 20 minuter. - Dela degen i ca 7 bitar. Rulla varje deg till en boll och kavla ut. De ska vara tunna. Stek i en het torr stekpanna, gärna gjutjärn, i ca 30 sek per sida. Steker du för länge får du torra bröd. Tortillabröd ska serveras direkt!