Hej! Sommarvärme i Skåne och frukostpannkakor i trädgården! Det låter som en helg i min smak. Är du sugen på glutenfria pannkakor är det dessa du ska laga. Så himla goda och enkla! Vad du toppar med är en smaksak men kokoschips ihop med färska blåbär är en klockren kombo. På bilderna ser du det bruna kokossockret som har en underbar ton av kola. FOTO: DIANA DONTSOVA Jag skickar en solig hälsning från Skåne! Kram Diana RECEPT Kokospannkakor, 3 st 1 ägg 1,5 dl mjölk 3 tsk kokosmjöl 2 tsk kokossocker 0,5-0,75 dl maizena (beror lite på äggets storlek) smör eller kokosolja att steka i Tillbehör: bär kokoschips honung Vispa ägg och mjölk. Tillsätt kokosmjöl, kokossocker och bland. Lägg i maizena och vispa tills du har en slät smet. Stek till tunna pannkakor. Serveras med bär, kokoschips och honung.