Hej! Prosecco mojito, en perfekt nyårsdrink med mynta och bubbel! Grunden är prosecco men vill du göra den alkoholfri så kan du välja en god cider eller fläderdryck. Drinken är enkel att göra och kräver ingen sockerlag eller flera sorters alkohol. Jag föredrar bubbel före andra alkoholdrycker och det här receptet är en trevlig variation på det. Även Prosecco limoncello rekommenderas till den här nyårsmenyn! FOTO: DIANA DONTSOVA Önskar er alla en härlig torsdag! Själv ska jag ut och äta med min mammagrupp som jag fortfarande har kontakt med 11 år senare. Underbart tycker jag och det firar vi med god mat på Jennie Walldéns restaurang Namu. Kram Diana RECEPT: Prosecco mojito, 1 glas några blad färsk mynta 1 msk socker 1/2 lime kyld prosecco is Gör så här: Lägg myntablad, socker och pressad lime i ett glas. Lägg även i limeklyftorna. Muddla lätt och försiktigt direkt i glaset. Rör om och fyll på med prosecco. Tillsätt is och servera direkt! RECIPE IN ENGLISH: Prosecco mojito, 1 glass a handful of fresh mint 1 tablespoon white sugar 1/2 lime chilled prosecco ice Method: In a glass add mint leaves, sugar and pressed lime in a glass. Very soft muddle together directly in the glass.Top with prosecco. Add ice and serve!