Jag undrar om du älskar smördeg lika mycket som jag? Jag är en riktig pastry människa så det visslar om det. Allt som har med filodeg, smördeg, croissanter och jag blir lyrisk. Är du likadan? Tänk dig då smördeg som stansas ut, gräddas och toppas med godsaker som lax och wasabikräm! Ett sjysst litet tilltugg att bjuda på en fredag eller lördag. Servera en god Prosecco till och fira in helgen. Önskar dig en härlig fredag! Diana RECEPT Smördegspuffar med lax och wasabikräm ca 265 g smördeg 1 ägg 3 tsk wasabi 2 dl majonnäs salt och peppar ca 190 gr färsk lax, Salma eller Fröya stenbitsrom gräslök Gör så här: - Stansa ut smördegen till cirklar, 4 cm. Nagga lite lätt med en gaffel och pensla med uppvispat ägg. Grädda i mitten av ugnen i 200 gr tills de är gyllenbruna, 8-10 min. - Rör ihop wasabi och majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Toppa smördegspuffarna med wasabikräm, hackad färsk lax, stenbitsrom och gräslök.