Yoghurt med hackad mandel och blåbär serverad i glasburk Bovetepannkakor med jordgubbar och fil Stekta ägg med spenat och rostade solrosfrön. Ringla olivolja före servering. Nyttig grön smoothie på avokado, kiwi och spenat Ugnsbakade ägg med feta, tomatsås och lufttorkad skinka Den klassiska våfflan med grädde och bär. Toppa gärna med linfrön Scones med rivna morötter och hasselnötter. Dessa är gjorda på mandelmjöl Eller bara lite yoghurt med vaniljpulver, favoritbär eller frukt Hemmagjord granola på nötter och frön Vad ska jag äta till frukost? En klassisk fråga vi ofta ställer oss. Ännu mer nu när vi är lediga och har tid att förbereda vår frukost. Men det betyder inte att vi alltid kommer på vad vi ska äta. Här bjuder jag på några frukostbilder som visar vad vi ofta äter hos oss. Allt från snabbfrukost till lite mer tidskrävande. Granola och scones går även att ha färdiga dagen innan och räcker till flera frukostar. Önskar dig en härlig frukost på terrassen eller balkongen! /Diana Recept och styling: Diana Dontsova