Jag har fått frågan vilka pannkakor jag oftast lagar. Svaret är kokospannkakor! Anledningen är att de går snabbt att laga och receptet är enkelt. Dessa är gjorda på kokosmjöl och för att binda smeten tillsätter jag fiberhusk, som finns i alla välsorterade butiker. Ett tips är att göra en portion åt gången eftersom fiberhusk sväller. Låt inte smeten stå och dra, då får du en tjock klump till slut. Jag väljer att steka mina pannkakor i smör men vill du höja kokossmaken kan du steka dem i kokosolja. Nu när det är säsong för svenska jordgubbar är valet av tillbehör enkelt. En av sommarens höjdpunkter är helt klart svenska jordgubbar! Toppa med rostade kokosflarn och få en perfekt frukost! Trevlig söndag, allesammans! /Diana Kokospannkakor 1 port, 4-5 små 1 ägg 1/2 dl grädde 1 msk kokosmjöl 1 msk fiberhusk 1 tsk bakpulver Smör Jordgubbar Rostade kokosflarn Vispa ägg och grädde. Tillsätt de torra ingredienserna och vispa ordentligt så du inte får några klumpar i smeten. Stek i smör eller kokosolja. Pannkakorna bör stekas lite längre innan du vänder dem första gången. Toppa med jordgubbar och kokos. Servera!