God morgon allesammans! Äntligen lördag och helg! Den välkomnar vi lite extra med ett recept på en god mascarponekräm till frukostpannkakan eller våfflan. Jag smaksatte min med lime men den är lika god med citron eller passionsfrukt. Bjuder du vännerna på en frukost eller brunch, kan du köra en lyxigare frukostvariant och toppa våfflan med hallon, physalis, aprikoser och persika. På bloggen har jag flera recept på våfflor, både glutenfria och gjorda på vetemjöl. Klicka på de markerade orden så kommer du till respektive recept. Imorgon är det dags för min sista trädgård i serien Trädgårdsrundan. Glöm inte kika in då! Ta gärna en titt hos mina bloggvänner Flower and Feast om du inte har gjort det. Där finns så mycket vackert att inspireras av. Trevlig helg till er alla! Kram Diana FOTO: DIANA DONTSOVA Recept: Mascarponekräm: 1 burk mascarpone, 250 gram ½ dl florsocker 1 tsk vaniljpulver (vaniljsocker går bra) ½ lime ½ dl grädde Vispa samman alla ingredienser. Smaka av och tillsätt mer sötma eller lime om så önskas. IN ENGLISH: Recipe Mascarpone cream: 250 gram mascarpone 3 tablespoons icing sugar 1 teaspoon vanilla powder 1/4 cups heavy cream lime Combine all the ingredients in a bowl. Use a mixer and beat until you have a smooth cream. If you like the cream sweeter add some more icing sugar. Perfect with waffles or pancakes.