Jag har fått frågan om jag kan lägga ut recept på pannkakor som inte innehåller något mjöl. Det är precis vad jag gör idag, glutenfria pannkakor för dig som vill testa. När jag gör mjölfria pannkakor äter jag alltid en eftersom de mättar mer än vanliga. En viktig detalj är att fiberhusk sväller. Därför gör jag alltid en portion åt gången. Till detta är det gott med tjock yoghurt, honung och valnötter. Det är en klassisk grekisk kombination. Det går även att servera utan pannkaka i en liten skål eller glas som efterrätt. Finns på många menyer i Grekland. Hur gott som helst, men frågar du mig blir det ännu godare med pannkaka till! Jag har tidigare lagt ut en god citronkräm med mascarpone. Klicka här så kommer du till receptet. Hösten är definitivt här för att stanna... Kram Diana Recept: En mjölfri pannkaka 1 ägg 0,5 dl grädde 0,5 dl mjölk (vill du ta bort mjölken kan du ta grädde istället) 1 msk fiberhusk en nypa salt Vispa ägg, grädde och mjölk. Blanda i fiberhusk och vispa ordentligt så du inte får klumpar. Stek i en klick smör. Tänk på att steka första sidan lite längre innan du vänder på pannkakan. Fiberhusk sväller så jag laga en pannkaka åt gången.