I samarbete med Vi älskar glutenfritt Hej! Nu finns en ny onlinekurs Gott & Glutenfritt som är en handbok för alla som vill eller måste leva utan gluten. Att äta glutenfritt är inget ovanligt idag. Många av oss mår bättre av alternativa mjölsorter oavsett om vi är intoleranta eller ej. Så är det i mitt fall. När jag äter glutenfritt mår jag bättre samtidigt som hungerkänslan aldrig kommer som en överraskning. I många år trodde jag att sockret var boven i dramat men när jag uteslöt gluten fick jag mitt svar. Att lära sig baka på olika mjölsorter är både roligt och gott. Vill du ge dig själv en liten gåva så är denna online kurs helt perfekt. En komplett kurs som lär dig baka glutenfritt, ger dig goda recept, bra tips i både kosthållning och hälsa. Anmäl dig längst ner och få min personliga rabatt! FOTO: DIANA DONTSOVA Här ovan ser du mina glutenfria mandelpannkakor med lax och avokado. Recept hittar du längst ner! KURSEN GER DIG… ● En inspirerande receptbank med 63 recept för hela dagen, både till vardag och fest. ● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd. ● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten. ● Du får en stor mjölguide ● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag. Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr Jag erbjuder just nu mina läsare ytterligare 20 % på 199 kronor. Ange koden: DIADONNA. Erbjudandet gäller de 100 första köparna. Här kan du anmäla dig! Gott & Glutenfritt – Onlinekurs RECEPT: Mandelpannkakor med lax och avokado (mjölk- och glutenfri), ca 10 st 2 ägg 1 dl mandelmjölk 1 ½ dl mandelmjöl 2 tsk bakpulver salt kokos- eller rapsolja till stekningi Tillbehör: kallrökt lax avokado groddar färsk koriander svarta sesamfrön torkade chiliflakes sesamolja Vispa ägg och mandelmjölk. Blanda de torra ingredienserna och vispa ihop med äggblandningen. Grädda pannkakorna i kokos- eller rapsolja. Servera med lax, groddar och avokado. Dekorera med koriander, svarta sesamfrön och torkad chili. Avsluta med att ringla sesamolja över. I samarbete med Vi älskar glutenfritt