I samarbete med Vi älskar glutenfritt Hej! Nu finns en ny onlinekurs Gott & Glutenfritt som är en handbok för alla som vill eller måste leva utan gluten. Att äta glutenfritt är inget ovanligt idag. Många av oss mår bättre av alternativa mjölsorter oavsett om vi är intoleranta eller ej. Så är det i mitt fall. När jag äter glutenfritt mår jag bättre samtidigt som hungerkänslan aldrig kommer som en överraskning. I många år trodde jag att sockret var boven i dramat men när jag uteslöt gluten fick jag mitt svar. Att lära sig baka på olika mjölsorter är både roligt och gott. Vill du ge dig själv en liten gåva så är denna online kurs helt perfekt. En komplett kurs som lär dig baka glutenfritt, ger dig goda recept, bra tips i både kosthållning och hälsa. Anmäl dig längst ner och få min personliga rabatt! FOTO: DIANA DONTSOVA Här ovan ser du mina glutenfria våfflor. Recept hittar du längst ner! KURSEN GER DIG… ● En inspirerande receptbank med 63 recept för hela dagen, både till vardag och fest. ● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd. ● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten. ● Du får en stor mjölguide ● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag. Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr Jag erbjuder just nu mina läsare ytterligare 20 % på 199 kronor. Ange koden: DIADONNA. Erbjudandet gäller de 100 första köparna. Här kan du anmäla dig! Gott & Glutenfritt – Onlinekurs Glutenfria belgiska våfflor, 6 st 2 dl rismjöl 2 msk maizena 3 msk socker 2 tsk bakpulver ½ tsk vaniljpulver eller vaniljsocker en nypa salt 1 ½ dl mjölk 1 ägg 100 gram smör Börja med att smälta smöret. Medan smöret svalnar blanda de torra ingredienserna förutom sockret i en bunke. Separera ägget och vispa ihop äggulan med mjölken. Häll över i mjölblandningen och rör om. Häll i det smälta smöret i smeten. (Spara lite till pensling av våffeljärn.) Blanda! Vispa äggvitan för sig tills den börja skumma. Tillsätt sockret och vispa tills äggvitan blivit ett fastare skum. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten. Pensla det uppvärmda våffeljärnet med smält smör. Häll på smet och fäll försiktigt ner locket. Grädda våfflorna tills de är gyllenbruna. Servera dem direkt!