Hej! Är du sugen på att göra ett enkelt julgodis i sista minuten? Testa dessa vita toppar som görs på endast några få ingredienser. Det du behöver göra är att smälta chokladen och sedan blanda i müsli och tranbär. Låt stelna och du har ett härligt julgodis till gottebordet. Saknar du just dessa ingredienser och har nötter eller fröer i skafferiet, då kan du ta det istället. Det är mycket kola, fudge och choklad så dessa ger en härlig effekt, speciellt om du toppar dem med torkade granatäpplekärnor. En julig färgtouch! Har du planerat att koka en kola? Då vill jag tipsa dig om ett enkelt sätta att imponera med vackra virvlar eller marmorering av kolan. Virvelkola kräver 5 minuter extra för att få en vanlig kolla sticka ut. Det enda du behöver är smält choklad och en tandpetare. För att höja smaken i chokladen smälte jag ner lite creamy jordnötssmör. Kombinationen choklad, kola och jordnöt är riktigt gott! Jag dubblade receptet och gjorde även en med vit choklad. Testa! Det är hur kul som helst! Det finns ett klipp på min Facebook-sida By Diadonna där jag visar hur jag gör virvelkola. Kika gärna! FOTO: DIANA DONTSOVA Imorgon kommer fler tips till julbordet! Så håll utkik! Stor kram från mig! Diana RECEPT Virvelkola klicka på länken! Tranbärs- och müslitoppar, ca 18 st 200 g vit choklad 50 g torkade tranbär ( ca ¾ dl) 55 g naturell müsli, osötad ( ca 1 ¾ dl) Topping: torkade granatäppelkärnor Beredning: Smält vit choklad över ett vattenbad. (Tänk på att vit choklad är känsligt. Ha låg värme och flytta bort chokladen från vattenbadet emellanåt.) Blanda ner müsli och torkade tranbär. Rör om en extra gång innan blandningen klickas ut på bakplåtspapper. Toppa med torkade granatäppelkärnor och låt stelna. Förvaras i kylen!