Hej! Vad sägs om krispiga friterade tunnbröd toppade med löjrom och picklad rödlök? Jag älskar enkel mat som smakar gott och är en fröjd för ögat. Smaken av salt rom ihop med den söta löken är perfekt speciellt när det serveras på ett krispigt bröd. Nu när det närmar sig påsk och många av oss har tid att träffa vänner och familj så är dessa ett bra tips till påskbuffén. De passar även bra som tilltugg till fördrinken. Tips! Toppingen funkar på knäcke och chips om du inte vill fritera själv Om du använder chips, köp tjockare lantchips Tunnbröden kan friteras dagen innan, förvaras på ett fat i rumstemperatur Dekorera strax innan gästerna kommer så knäckisarna inte blir fuktiga Lägg på en torr sallad Försök placera creme fraichen på salladen och ej på tunnbrödet FOTO: DIANA DONTSOVA Önskar er alla en skön torsdag! Om du vill färga ägg i helgen så har jag en hel del tips på ägg som är naturligt färgade. Kram Diana RECEPT Friterat tunnbröd med löjrom, creme fraiche och picklad rödlök Friterat tunnbröd tunnbröd, mjukt rapsolja Skär tunnbröd i bitar. Häll olja i en kastrull. Värm upp och lägg försiktigt i brödet. Fritera tills de får en gyllene färg. Lägg över på ett fat med hushållspapper på. Klicka här för recept: Picklad rödlök Topping: löjrom eller röd kaviar creme fraiche rosésallad eller röd kruksallad (rosésallad har en liten besk ton) dill oxalis svartpeppar Börja med lite sallad i botten. Tänk på att den ska vara torr så att inte tunnbröden blir blöta. Lägg sedan på en klick med creme fraîche, löjrom och toppa med dill eller oxalis. Avsluta med att dra några varv med pepparkvarnen. Servera!