Köttbullar till julbordet är en riktig klassiker. Jag brukar twista till dem med en touch av krisp och extra smak som definitivt gick hem hos både Peter och barnen. Den hemliga ingrediensen är nämligen rostad lök. Ni vet den där som man köper i affären och har på korv i vanliga fall. Ett perfekt trick för att få till den där extra goda smaken som förhöjer vår klassiska köttbulle. Recept, foto och styling: Ulrika Ekblom, Liselotte Forslin & Diana Dontsova Idag är det fredag och jag ska ge mig på att göra ett julgodis som min amerikanska vän brukade göra åt mig, marshmallows crispy treats. De innehåller några få ingredienser som marshmallows, risflingor och en klick smör. Fast jag funderar på att göra en extra variant och testa med jordnötssmör och mörk choklad. RECEPT: Köttbullar med rostad lök, ca 24 stycken 500 gram blandfärs 1 dl rostad lök 1 liten finhackad gul lök 1 ägg 1 1/2 msk dijon salt svartpeppar rapsolja att steka i Gör så här: Skala och finhacka löken. Tillsätt alla ingredienser och blanda färsen väl. Rulla till små köttbullar. Stek runt om i en stekpanna med rapsolja. Servera!