Foto: Diana Dontsova Nu är det några få dagar kvar på året och det är dags att planera nyårsmenyn. Skånska Dagbladet ger ut tidningen Mycket mera Sydväst två gånger i månaden och i varje nummer kan du hitta mina recept. Huvudrätten här ovan gjorde jag till årets sista nummer. Bor du i Skåne så håll utkik under 2015 för jag kommer med nya recept i varje nummer. Mitt mattips till huvudrätten är hjortfilé med kastanjepuré, glaserade rödbetor och persiljerot. Mycket av detta går att förbereda vilket underlättar och ger en tid till annat. Som chokladälskare blir det självklart en bakad chokladtryffel med ett vitt chokladflarn och svartvinbärsmandel till efterrätt. Grädde serverar jag vid sidan om för den som vill ha det. Svartvinbärsmandlar finns att köpa som naturgodis i välsorterade matbutiker. Hittar du inte dessa kan du servera färska hallon till. Till min dukning har jag använt Brostes nya tallrikar Esrum och efterrätten serverar jag i glaskoppar från Lagerhaus. Ha det bra så länge! Kram Diana Tips på förrätter! - Carpaccio på hängmörad ekologisk oxfilé - Delikatessens räksallad på egen majonnäs, toppad med dill och rödlök på surdegsbröd- Caprese med buffelmozarella