Hej! Har du inte hunnit göra julgodis än så kommer här ett snabbrecept som görs på några minuter. Ingen lång koktid och inte en massa olika ingredienser heller för den delen. Enkelt och smidigt! Själv har jag redan gjort en massa knäck och kola för bloggens skull men vi har faktiskt inte en enda bit kvar till julafton. Nu är frågan om jag ska ställa mig och göra mer på lördag eller satsa på maten? Vi får se vad jag hinner med. Oavsett så kommer svärmor med mandelmusslor och nötkakor, typ det bästa som finns! FOTO: DIANA DONTSOVA På lördag blir det födelsedagsfest för min systersons dotter, Kathalea som fyller 1 år. Där kommer vi även träffa Filip och Martin som heter @fiin.style.decor Det ser jag fram emot då min familj och alla mina syskon kommer vara på plats. Har ni inte kollat in deras Instagram så rekommenderar jag deras konto. Deras hus på landet är otroligt fint. Diana RECEPT: Tranbärs- och müslitoppar (ca 18 stycken) 200 g vit choklad 50 g torkade tranbär ( ca ¾ dl) 55 g naturell müsli, osötad ( ca 1 ¾ dl) Topping: torkade granatäppelkärnor Beredning: Smält vit choklad över ett vattenbad. (Tänk på att vit choklad är känsligt. Ha låg värme och flytta bort chokladen från vattenbadet emellanåt.) Blanda ner müsli och torkade tranbär. Rör om en extra gång innan blandningen klickas ut på bakplåtspapper. Toppa med torkade granatäppelkärnor och låt stelna. Förvaras i kylen!