Hej! Här kommer recepten på min Nyårsmeny! Det blir en god trerätters middag med en festlig touch! Vi börjar med lax och skaldjur till förrätt, kalvfilé till huvudrätt och citronglass med hallon och maräng till efterrätt. Med den här menyn lär ingen bli besviken eller gå hungrig därifrån. Varje rätt har dessutom ett vegoalternativ om du föredrar att äta vegetariskt. Klicka på respektive länk här nedan för att komma till receptet! FÖRRÄTT: Lax- och kräfttartar med avokado- och kokoskräm VEGETARISKT: rostade rotfrukter med avokado- och kokoskräm 2. HUVUDRÄTT Kalvfilé med rostad tomat, rödbeta och chèvresås VEGETARISKT: Bakad blomkål med rostad tomat, rödbeta och chèvresås. Klicka här för recept på blomkål. 3. EFTERRÄTT Citronglass med hallonsås och maräng FOTO: DIANA DONTSOVA Önskar er alla en god fortsättning! Kram Diana