Filodegspajer fyllda med ricotta och ägg, perfekt till påskbuffén! Dessa är gjorda på filodeg som går att köpa på rulle i vilken matbutik som helst. Enkelt men lite tidskrävande, speciellt om du gör många små. Det underlättar att använda en muffinsplåt. Det går även bra att göra dessa som en stor paj. Tekniken är densamma och säkert lika inbjudande när den ställs fram på bordet. Pajerna går att förbereda dagen innan och värma i ugnen dagen efter. Jag lovar att de är goda! Vill du ha tips på efterrätt? Då tycker jag en citron- och vallmokaka passar alldeles utmärkt till påsk. Just nu håller jag på att färga ägg med helt naturlig färg. Råvarorna jag använder är rödbeta och rödkål. Det är två experiment på gång hemma hos mig och det första visar jag er imorgon. Äggen ska nämligen ligga över natten. Nu håller vi tummarna att det blir bra. Önskar er en skön påskvecka! Kram Diana Foto: Diana Dontsova Recept på filodegspajerna hittar du HÄR! Citron- och vallmokaka Foto: Diana Dontsova Sugen på mer påsktema? Påskbrunch Filodegspajer med ricotta och salvia Ugnsbakade ägg Påskliljor Påskdekoration Citron- och vallmokaka