Äntligen fredag! Det betyder två saker, mys och after work. Just det här ingick i min förra fredag som jag tillbringade med mina systrar och kusin. Vi gick till Stadsparkscaféet i Lund eftersom där serverades ostbuffé. Den här after worken var helt i min smak! Skratt, glädje, Prosecco och god ost! Mycket god ost. Det fanns nämligen tre ostbrickor där osten var uppdelad i mild, mellan och stark. Till detta serverades olika sorter marmelader, frukt och kex. Det gladde mig att det även fanns två sorters glutenfria knäcken. För den som inte gillar ost, går det att beställa annat från menyn. Gruyére är en favorit men den här fredagen hängde jag lite extra vid en riktigt krämig getost, Delice. Den smakade gudomligt ihop med tomatmarmelad och körsbärsmarmelad. Ikväll blir det after work hemma hos oss eftersom min dotter fyller 12 år. Det ska vi fira med släkt och vänner. Önskar er alla en härlig fredag! Kram Diana Mellanstark ost. Tips! Börja alltid med den milda osten för att sedan avsluta med den starka. Stark ost. Den grottlagrade gruyerén var väldigt fin i smaken. FOTO: DIANA DONTSOVA