I torsdags var vi på Femina bjudna till ett event som anordnades av Eva Solo. Vi som åkte över till Köpenhamn var webbredaktör Caroline, matbloggaren Karoline för Det gröna skafferiet och jag. Eva Solo visade upp nya produkter och det fanns mycket som lockade. Koppar, kannor och kastruller...ja, hur mycket som helst. Det fiffigaste måste jag nog säga var de nya magnetiska grytunderläggen som sitter kvar under grytan när du skickar över den till din bordsgranne. Briljant! Höjdpunkten för mig var att få laga mat ihop med Mads Söndergaard, kock från danska kocklandslaget. Tillsammans med de andra som deltog på eventet skapade vi en god trerättersmiddag. Kalvbräss med karamelliserat mjölkskinn till förrätt, fisk med rotselleri, kål och musslor till huvudrätt och sen den perfekta avslutningen. En dessert som bestod av miniparfait med färska bär, citrongelé och kyld bärsoppa. Ja, det var både gott och supertrevligt! Jag kan inget annat än säga tack till Eva Solo och hela sällskapet för denna inspirerande dag. Helg. Nu önskar jag er lite god helgmat och en hel del avkoppling! Kram Diana