19 februari är det dags att fira ännu en härlig dag, Knäckebrödets dag! Har vi dagar för söta klassiker som semlor och kanelbullar, ja då är jag helt med på att fira vårt nyttiga, fiberrika och goda knäckebröd. Något många av oss vuxit upp med och som jag hoppas kunna föra vidare till kommande generationer. Imorgon ska jag fira lite extra tillsammans med Benny-Abba och Marie Ledin i Knäckebrödsakademin. Vi ska vara på Spritmuseet i Stockholm där unga bagare tävlar om att bli årets unga knäckebrödsbagare 2020. Visst är det fint att involvera yngre bagare och på så sätt förvalta vår baktradition. Förra året tävlade varumärken mot varandra och då vann Wasa Bröd med ett knäckebröd, som var smaksatt med fänkål, anis och havssalt. Efter den vinsten hamnade samma knäckebröd i våra butiker med namnet Din Glädje. Ett supergott knäcke som du måste testa om du gillar fänkål. Jag äter knäckebröd varje dag och tröttnar aldrig. Så här äter jag det vanligtvis: med lite smör, ost och skivad gurka krossat knäcke med yoghurt och skivad banan i skål lyxvarianten är vispad mascarpone med marmelad extra lyxvariant är den ihop med ostbricka FOTO: DIANA DONTSOVA Vill du "följa" med till Stockholm och Spritmuseet så kan du göra det via mina stories på Instagram @diadonna. Jag ska ta några bilder från dagarna i Stockholm och från morgondagens event. Detta hittar ni här på bloggen. Något måste jag sysselsätta mig med på tåget under hemresan.