Mat och dryck är alltid ett ämne som intresserar och förenar många. Igår var jag inbjuden till Aller Medias kundfrukost i Stockholm för att diskutera just mat tillsammans med Jimmy Guo och Markiz Tainton. Finns det något bättre ämne att prata om? Nä, tror inte det! Det var himla kul att träffa Jimmy och Markiz. En bra trio att ta upp i en paneldebatt, helt klart! Alla vi tre älskar mat och lagar med kärlek där vi väver ihop nordisk mat med smaker vi kan från Kina, Marocko och Balkan. Världens mat är definitivt en trend vi ser 2023 och som kommer öka eftersom intresset och nyfikenheten är stora hos oss svenskar. Andra trender 2023 är billig men god mat vilket inte förvånar med dagens priser. Även säsongsbetonad mat är stort eftersom det är billigare vilket många har upptäckt. Dessutom smakar det mycket bättre. En trend vi välkomnar stort är att toleransen ökar. Att äta kött ibland kritiseras inte på samma sätt som före covid och allt fler äter vego utan att se det som ett alternativ. Dieterna är frånvarande och vi äter mat som passar oss, som får oss att må bra både psykisk och fysisk. Fint att se så många på kundfrukosten! Foto: Elin GrubeTack Aller Media för en härlig start på denna dag! Och till Jimmy och Markiz - vi ses igen!