Hej! Vad sägs om klassiska köttbullar med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt? Svensk husmanskost när den är som bäst, helt klart! Vi åt det igår och det första vi sa vid matbordet är att det här måste vi äta oftare. Köttbullarna har jag valt att endast smaksätta köttbullarna med senap, salt och mycket svartpeppar. Det behövs inte mer än det för att de ska bli gott. I en del recept ingår det ströbröd men jag gillar dem bättre utan och gärna gjorda på blandfärs. Vill du smaksätta köttbullarna ännu mer? Här kommer några TIPS på vad du kan tillsätta i smeten: Dijon Ajvar Timjan Oregano Smulad feta Stekt lök istället för rå Chili Recept på biffar, hälften kött och hälften grönsaker hittar du här! FOTO: DIANA DONTSOVA Idag har jag en assistent som jobbar hos mig. Min dotter går i år 8 och idag genomför dem Operation Dagsverke, precis som vi gjorde när vi gick i skolan. Pengarna går till Namibia och arbetet för att minska spridning av HIV. Önskar er alla en bra start på veckan! Kram Diana RECEPT Klassiska köttbullar 1 kg blandfärs 1 finhackad gul lök, liten 1 ägg 1 1/2 msk senap, grov och stark 2 1/2- 3 tsk salt rikligt med svartpeppar från kvarn rapsolja att steka i Skala och finhacka löken. Tillsätt alla ingredienser och blanda färsen väl. Rulla till små köttbullar. Stek runt i en stekpanna med rapsolja. Servera!