Ibland blir jag sugen på något så enkelt och gott som hemlagade köttbullar. En rätt som passar till lunch eller middag. För att få köttbullarna saftiga brukar jag ha i lite grädde och dijonsenap. Ännu saftigare blir dem om du tillsätter stekt lök. För att få extra kryddig smak hade jag i chili, vitlök och ajvar. Hur smaksätter du dina köttbullar? Skriv gärna i kommentarerna längst ner eller på min facebook By diadonna, Det är alltid kul med inspiration. Tänk att det snart är november! Ha det bra så länge! Diana Goda att servera till bulgur eller en quinoasallad FOTO: DIANA DONTSOVA Vill du ha fler middagstips? Lövbiff med nudlar och grönsaker Blomkålssoppa med wraps Kräftpasta Recept: Kryddiga köttbullar, ca 24 st 650 gram köttfärs 1/2 gul lök 3/4 dl ajvar 3 msk grädde 1 msk dijonsenap 2 vitlöksklyftor 1/2 röd chili eller sambal oelek 1 tsk spiskummin 2 tsk salt svartpeppar Hacka löken och stek den gyllenbrun. Låt löken svalna. Lägg köttfärsen i en bunke och tillsätt resten av ingredienserna. Blanda färsen väl. Jag provsteker alltid en lite köttbulle innan jag rullar alla. Då vet jag om mängden salt och krydda behöver tillsättas ytterligare. Rulla smeten till bollar och stek i smör. Servera! IN ENGLISH; Recipe: Spicy meatballs, about 24 pc 650 grams of minced meat 1/2 yellow onion 1/3 cup ajvar 3 tablespoons heavy cream 1 tablespoon dijon mustard 2 cloves garlic 1/2 red chilli or sambal oelek 1 teaspoon cumin 2 tsp salt black Pepper Chop the onion and fry in butter til golden brown. Put the meat in a bowl. Add all the remaining ingredients and the onion. Mix well. Roll the mixture into balls and fry in butter.