God morgon! Efter en underbar kväll på konsert med Drake försöker jag komma igång med att jobba. Det går en aning långsamt. Tillsammans med min syster, våra barn och deras kompisar bjöd Drake på en grym show och fest i Köpenhamn. Vill du se klipp därifrån finns det några på Instagram Stories @diadonna. Kolla in min Insta så förstår du att publiken var lika grym som artisten själv. En skön fest vilken tisdag som helst! Samtidigt ger vi barnen ett minne för livet, för visst kommer vi ihåg alla konserter vi varit på genom åren? Innan konserten hann vi iallafall få i oss mat. Det blev en enkel kycklinggryta med balsamico och dragon. En snabblagad rätt som jag lagar ganska ofta. FOTO: DIANA DONTSOVA I dagens recept har jag valt att tillsätta lök och kycklingfilé. Jag gillar smaken av balsamico och hur löken drar den till sig. I det här receptet kan du ha i fler grönsaker i så som broccoli, svamp eller squash. Perfekt i en gryta som den här. Inte för att det behövs men ett bra sätt att använda sånt som måste ätas upp. Tänk på att steka kycklingen och grönsakerna i omgångar. Grytan kan serveras med sallad, bröd, pressad potatis, ris eller pasta. Peter och barnen vill oftast ha ris då det är deras favorit. Själv är jag ett fan av potatis! Jag älskar potatis i alla dess former... Njut av dagen! Diana RECEPT: Kycklinggryta med balsamico och dragon 1 kg kycklingfilé 1 lök 5 dl grädde 2 hönsbuljongtärningar 3 msk balsamvinäger 1 msk soja 1 tsk sambal oelek 1 tsk torkad dragon salt peppar Putsa kycklingfilén och skär i strimlor eller bitar. Fräs i rapsolja i en gryta eller traktörpanna. Lägg i hackad lök och stek ihop med kycklingen. Smula ner buljong och tillsätt i balsamvinäger, soja, sambal oelek och dragon. Rör om och häll i grädden. Koka upp och låt småputtra i ca 7 minuter. Smaka av med salt och peppar.