Annons

Annons


Lyxig weekend i Göteborg

Hej!
Min semester dröjer och jag är inte ledig förrän i augusti. Med tanke på vädret i juli så kvittar det nästan att jag jobbat. Inte helt, lite sol hade givetvis varit skönt. Istället har min familj och jag gjort helgutflykter och även lyxat till det i Göteborg. Vi planerade nämligen att åka en weekend till Barcelona i våras, men lyckades inte komma iväg. Istället bokade vi in oss på hotell Pigalle i deras suite Belle. Det är ingen slump att Pigalle utsetts till Sveriges lyxigaste hotell 2016 och att Vogue skrivit om sviten. Suite Belle är helt fantastiskt! Verkligen!

Annons

Även om detta var en överraskning från mig till min man så blev jag lika överraskad som han. Direkt när jag steg innanför tröskeln kände jag att jag inte ville lämna rummet. Och det är tanken från hotellets sida. Här ska man njuta och bara vara. När det blev dags att äta tog vi hissen upp till restaurang Atelier. Maten där är magisk och miljön i samma stil som sviten. Inget flyg, ingen långresa bara tre timmars bilfärd hemifrån. Total avkoppling och god mat. Balsam för själen!

Det finns möjlighet att beställa både in room dining och cocktailservice. Då kommer en kock och/eller bartender till rummet och serverar mat och blandar drinkar på plats. Om du föredrar att dricka champagne finns en kyl med ett stort och varierande utbud. För att du ska kunna ha en miniprovning finns även mindre flaskor för den som vill smaka mer än en champagne.

Finns det in room dining så kanske det finns in room shopping? Ja, det finns det! Alla kläder, skor och accessoarer som finns på rummet går att handla. Välj bland designerkläder för både henne och honom. Som bonus ingår det 30 minuter personal shopping på NK och fri användning av parfymer, nagellack av bland annat Tom Ford.

Sovrummet! Visst är det vackert? Här sov vi gott! Som om inte det var tillräckligt finns även möjligheten att beställa upp massage eller en PT. Nu förstår du vad jag menar att sviten är gjord för dig som vill njuta på plats.

  

När det var läggdags hängde vi ut en skylt på dörren som sa att vi ville ha frukost på rummet. Jag älskar hotellfrukost men när den rullas in på en vagn då älskar jag den ännu mer. Den var underbar! Ett stor variation och jag kan inte påstå att jag saknade något. Det var så mycket mat att vi sedan bara åt ost och frukt till lunch. Här nedan ser du restaurang Atelier där även frukosten serveras om du heller vill äta där.

Om du vill resa bort men inte åka långt då rekommenderar jag Suite Belle och hotell Pigalle. En lyxsvit som är värd att upplevas. En riktig njutning. Det bästa av allt är att man inte behöva lämna rummet. Det kallar jag semester även om den var kort.

Nu hoppas vi på sol imorgon!

Kram Diana

 

FOTO: DIANA DONTSOVA

 

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar