Foto, recept och styling: Diana Dontsova Det händer ofta att jag inte kan komma på vad jag ska laga, speciellt under veckodagarna. När jag kör fast tänker jag oftast att det är dags att slänga in något i ugnen. Paprikor fyllda med feta är en bra ugnsrätt. Enkelt, gott och räcker till många. Hemma hos mig äter vi dessa tillsammans med sallad och bröd. Röd paprika passar också bra till denna rätt och gör du en stor plåt finns det plats till alla färger. För att öka mättnadskänslan knäcker jag ibland ett ägg i varje paprikahalva men det är en smaksak. Ett annat tips är att fylla paprikor med rester, riva lite ost över och gratinera. Det är bara att testa sig fram. Har du något bra vegetariskt recept du vill dela med dig? Då tycker jag du ska kika in hos Gröna Skafferiet här på Femina som just nu har en tävling på gång. Lycka till från mig! Kram Diana Recept: Fyllda paprikor med feta och ägg, ca 12 halvor: 6 st röda eller gula paprikor 300-400 gram fetaost 1 ägg till fyllningen 12 ägg, ett till varje halva persilja eller oregano Smula feta i en bunke och knäck ett ägg. Mixa ihop till en smet. Dela paprikorna i halvor och rensa bort fröna. Lägg halvorna på en oljad plåt och fyll varje med ostsmet. Knäck sedan ett ägg i vardera halva. Grädda i 175 grader i ca 40 minuter. Låt svalna före servering. Vrid några varv med pepparkvarnen och strö färsk persilja eller oregano på. Servera ett gott bröd till.