DANSKA SMÖRREBRÖD MED MIN EGEN TWIST! Här är ingredienserna som behövs till min cook-a-long på söndag 28/6 kl.17.00. Jag lagar mat live i @matbloggspriset Instagram och blir superglad om du är med! Du kan t o m laga din middag samtidigt. Det blir ett smörrebröd med sparris och ett med varmrökt lax. Tanken är att vi gör två av varje. Låt dig inspireras på söndag när jag bjuder in dig och de danska smakerna in i mitt kök! Let´s Visit Denmark! Ingredienser för 4 st smörrebröd, 2 av varje: - 4 skivor danskt rågbröd - 150 g riven dansk Fyrtornsost (finns i delikatessen, den påminner om Västerbottensost) - 1 1/2 dl grädde 36% - 100 g varmrökt lax - 2-3 kokta kalla potatisar - gräslök - pepparrot - 7-8 st grön sparris - ½ rödlök - en stor näve ruccola - färsk timjan, valfritt - en klick smör att steka i Bra att ha en stavmixer och ett rivjärn.