Annons

Annons


Midsommarmat – 6 tips

Hej!

Snart är det midsommar och det är dags att planera maten. Här kommer några enkla recept som du kan bjuda på. Sill är ett självklart inslag till buffén men sen är det där det andra som är lite kul att tillaga. Kolla in mina 6 tips!

Annons

Det här året firar min man och jag 17 år som gifta. Vi gifte oss nämligen på Midsommarafton år 2000. Ja, det var ett tag sen! I år överraskar jag honom med ett extra trevligt hotellboende i Göteborg. Vilket hotell kan jag inte avslöja än men jag återkommer med bilder för så charmigt är det.

Kram Diana

 

KLICKA PÅ RESPEKTIVE RUBRIK FÖR ATT KOMMA TILL RECEPTET!

 

  1. Sesamflarn med rädisor och cream cheese

 

2. Sillbricka med brynt smör och kavringschips

 

3. Sillsallad med dill, lime och körsbär

 

4. Potatissnittar med olika topping

 

5. Tunnbröd med rom, lax och picklade rödlök

 

6. Brynta rädisor på spett

FOTO: DIANA DONTSOVA

 

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar