Det finns vissa produkter jag alltid har i skafferiet eller i kylen. Sånt som vi tar till när alla är hungriga och ingen orkar laga mat. Fyra produkter som du alltid hittar hemma hos mig är pesto, arrabiata pastasås, halloumi och feta. Dagar då det krisar är det skönt att ta fram en färdig sås på burk och skapa en god middag utan att lägga ner någon större energi. Love it! Igår gjorde vi pasta arrabiata, en tomatsås med sting toppad med feta och ruccola. Klippt ruccola...så mycket godare än hel. Det blev mat på mindre än 15 minuter och alla var nöjda, mätta och glada! [caption id="attachment_43907" align="alignnone" width="1000"] RECEPT OCH FOTO: DIANA DONTSOVA[/caption] Vi brukar köra på två burkar Arrabiata men då gillar vi hetta i maten. Har du någon i familjen som inte gör det, blanda en burk Classico pastasås och en burk Arrabiata för mer balans. Visst är det ok att fuska ibland? RECEPT Pasta arrabiata, 4-6 port 500 g rigatoni eller penne 2 burkar arrabiata, (jag kör på Barillas i glasburk) 1-2 dl matlagningsgrädde eller havregrädde smulad feta ruccola Beredning; - Koka pastan enligt förpackningens anvisning. - Koka upp tomatsåsen i en kastrull. Häll i grädde och rör om. Flytta kastrullen från plattan och smula ner fetaost. - När pastan är färdigkokt, al dente, häll av vattnet. Häll ner pastan i tomatsåsen och rör om. - Servera med klippt ruccola och extra fetaost att toppa med. Njut!