Cabanossy säger jag men tydligen ska det vara kabanoss när man skriver recept så därav rubriken. Ska du laga en pasta i helgen, gör den här! Den är krämig, smakrik och väldigt god. Smaken får du av den kryddig korven, tomatpurén och ajvarn medan krämigheten står grädden för. Testa! RECEPT OCH FOTO: DIANA DONTSOVA RECEPT PASTA MED KABANOSS OCH AJVAR, 4-5 port 400 g spaghetti 4 smala kabanosskorvar 1 lök 1 röd paprika 2 msk tomatpuré 3 msk ajvar 3 dl matgrädde salt svartpeppar solrosolja att steka i Gör så här: - Koka pastan enligt förpackningens anvisning. - Fräs skivad kabanoss, hackad lök och hackad paprika i lite solrosolja. - Lägg i tomatpuré och fräs i en minut. - Tillsätt ajvar och grädde. Rör om och koka upp. Låt koka i några minuter. - Smaka av med salt och svartpeppar. - Lägg i nykokt spaghetti i såsen och rör om. Vill du den ännu krämigare, häll i en slev med pastavatten. - Strö klippt ruccola över.