Gillar du svamp och ädelost? Då kommer här en vegetarisk pasta som går ganska snabbt att laga. För extra crunch tillsätter jag hackade valnötter som dessutom passar alldeles utmärkt till resten. Min dotter älskar tryffelolja så det fick också ge lite smak men det gör du som du själv vill. RECEPT OCH FOTO: DIANA DONTSOVA RECEPT SVAMPPASTA MED ÄDELOST OCH VALNÖTTER, 6 portioner 500 g pasta penne 500 g champinjoner 1 lök 1 vitlöksklyfta 280 g ädelost 5 dl matgrädde tryffelolja salt svartpeppar rapsolja att steka i Beredning: - Koka pastan enligt förpackningen. - Skär svampen i mindre bitar och hacka löken. Fräs allt i lite olja. - Tillsätt en pressad vitlöksklyfta, tryffelolja och ädelost. Blanda och häll i grädden. - Låt koka i någon minut. Lägg över den kokta pastan i grädden. - Smaka av med salt och peppar. - Lägg upp på ett stort fat. Toppa med hackade valnötter och persilja. Servera!