Foto: Diana Dontsova Idag plockade jag våra sista äpplen och bakade en paj. Nu är det bara några äpplen kvar. Det var nämligen ett sämre äppelår för oss. Tyvärr har fallfrukten varit i så dåligt skick att vi inte kunnat ta tillvara på den. Paj blev det iallafall så här på en måndag. Idag har jag jobbat hemifrån och då känns det lite lyxigt att kunna pausa från datorn och ställa sig i köket en stund. Vissa dagar blir det mycket administrativt jobb och idag har det varit en sån dag. Jag har svarat på en massa mail, redigerat bilder till morgondagens uppdrag, gjort sammanställning till kund, blivit intervjuad av tidningen och fått köra mitt barn till tandläkaren för att tandställningen helt plötsligt gått sönder. Sånt som man inte kan förutse. Jag hann iallafall hem innan intervjun skulle börja, men det var precis. Just det, bokat hotell har jag också gjort eftersom jag ska jobba i Stockholm de två kommande dagarna. På schemat står det kundmöten men också en lunch signerad av det Svenska Kocklandslaget. Då kommer temat för Culinary Olympics 2020 att avslöjas. Jag ser till att ta lite bilder så du får se vad som serveras. Nu har vi nog 4-5 äpplen kvar som ligger på köksön. Förmodligen blir det paj av dem med. Idag hade jag karamelliserad mjölk i, nästa blir med brynt smör. Önskar er en fin kommande vecka! Diana