Hej! Nu är jag hemma igen efter några härliga dagar i Stockholm. Anledningen till att jag åkte upp var för att se Beyonce's Formation Tour tillsammans med min syster och våra barn. Vilken tur att vi lyckades få tag i biljetter. Hela konserten var alldeles magisk, fantastisk och väldigt, väldigt underhållande. Beyonce gav allt, vilken kvinna! Att hon kan sjunga har jag vetat länge...trodde jag. Men att höra henne sjunga live och leverera känslor, något av en overklig känsla. Jag blev helt enkelt förälskad! Hon gav allt i två timmar och vi ville ha mera. Det finns inga ord som kan beskriva Beyonce. Jag är fortfarande eld och lågor, lycklig! (Vill du se ett klipp från konserten, kolla min Instagram @diadonna) Tack! Nu till dagens svalkande recept, gazpacho med persika. Gazpacho är en spansk soppa som inte behöver tillagas utan mixas och serveras kall i glas eller i en liten skål. Soppan finns i olika varianter och vanligtvis görs den endast på grönsaker. Hittills har jag använt mig av vattenmelon vilket ger en lite sötare smak. Att mixa i lite persika istället för melon ger en svagare sötma men behåller sin gazpachosmak. Min plan var att göra en soppa baserad vattenmelon, men den hade barnen ätit upp så istället fick användning för alla mina mjuka persikor. Vissa kombinationer uppstår helt enkelt när man minst anar det. Gillar du inte frukt i mat kan du byta ut persikorna mot fler tomater. FOTO: DIANA DONTSOVA Servera soppan som en liten förrätt på kräftskivan eller sommarfesten, vettja. Den brukar uppskattas! Den är både vegetarisk och vegansk, vilket passar de flesta gästerna. Skål från mig! Diana RECEPT: Gazpacho med persikor, 1 liter 4 mjuka persikor, vanliga ej munkform (tillsätt gärna två halvor konserverad persika om de färska inte är mjuka nog) 2 tomater 1/2 skalad gurka 1 schalottenlök 1 grön chili 1 tärning grönsaksbuljong 2,5 dl vatten 3 tsk äppelcidervinäger 2 tsk socker salt peppar några droppar olivolja Dekoration: persika körsbär mynta is vid behov Skala persikor och skär dem i bitar. Skär gurka, lök, tomat och chili bitar. Lägg över i en matberedare tillsammans med persikorna. Mixa till du får en ganska slät konsistens. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa igen. Smaka av och tillsätt mer vatten om du vill ha den tunnare. Tänk på att gazpacho tjocknar när den stått ett tag. Dekorera med persika, körsbär och mynta. RECIPE IN ENGLISH: Gazpacho with peach, 1 litre 4 soft peaches 2 tomatoes a half cucumber, peeled 1 small onion 1 cup water 1 green chili 1 cube of a stock 3 tsp apple cider vinegar 2 tablespoons sugar salt pepper some drops of olive oil Garnish: mint leaves cherries peach ice Peal the peaches and the cucumber. Cut fruit and vegetables into pieces. In the food processor or blender, purée all the ingredients until smooth. Add water and the rest of the ingredients and mix again. Season with salt and pepper. Adjust the consistency as desired with water. Garnish with mint, peach and cherries. Serve it cold!