Hej! En god kikärtssallad som förmodligen är den enklaste matiga salladen du kan slänga ihop. Kikärtorna är kokta, rucolan är sköljd och paprikan är inlagd och strimlad. Låter som om jobbet är gjort! Den passar bra till både korv, fisk, kyckling eller bröd. Perfekt! Jag älskar kikärtor men brukar ta den burken som finns i skafferiet. Ibland blir det bönor och ibland matvete eller bulgur. Gott blir det iallafall! Önskar er en härlig dag! Diana FOTO: DIANA DONTSOVA RECEPT Kikärtssallad med feta och paprika 2 burk kokta kikärtor 150 g feta (ju mer desto godare) salladslök eller gul lök inlagd paprika, strimlad (köps i glasburk) rucola Dressing: 3 msk olivolja 1 msk balsamvinäger 1 vitlöksklyfta salt peppar Lägg upp rucola på ett större fat. Lägg på kikärtor, skivad eller hackad lök och paprika. Ringla dressingen över och toppa med smulad feta. Dra några extra varv med pepparkvarnen sen är den färdig att servera!