Jag vet inte hur många av er som såg min tv-debut i Nyhetsmorgon, TV4 men där pratade jag om mat och färg. Den här salladen har jag gjort just utifrån det. Jag har valt lila och grönt för att få en enkel sallad att se vacker och inbjudande ut. Att toppa den med bär får du även rödkålen att funka mitt i sommaren. Det är en god och nyttig grönsak som räcker till många middagar. Sen är rödkålen hur vacker som helst om du frågar mig! En vinägrett på olja, honung och citrusfrukt, och salladen är klar. Den går utmärkt att servera till kyckling och kött. Kolla efter diadonnas sallad i det kommande numret av tidningen Femina. Önskar er alla en lugn söndag! /Diana Recept på lilagrön sallad: Rödkål (räcker med 1/4 av kålen) Ruccola Björnbär Gröna små tomater (Pumpafrö) Flingsalt Strimla rödkålen och skölj ruccolan. Lägg upp på ett stort fat och lägg på skivad grön tomat och björnbär. Avsluta med pumpafrön och flingsalt. Vinägrett: 1 dl rapsolja Pressad citrusfrukt, apelsin, clementin eller lime 2 msk honung Salt Peppar Pressa ur all saft från citrusfrukten. Blanda saften med resten av ingredienserna. Salta och peppra. Häll vinägretten över salladen. Servera!