FOTO OCH RECEPT: DIANA DONTSOVA RECEPT: CAESARDRESSING, KLASSISK 2 äggulor 2 tsk dijonsenap 2 dl rapsolja 1 1/2 tsk vitvinsvinäger 4 sardeller 40 g riven parmesan, (ca 2 dl) 1/2 vitlöksklyfta salt svartpeppar vatten (för rätt konsistens jag hade i ca 3 msk) Beredning: - Separera äggen. - Vispa äggulorna med dijon. Använd en elvisp. - Häll långsamt i rapsoljan. Vispa under tiden. - Tillsätt hackade sardeller, pressad vitlök, vinäger och riven parmesan. Blanda väl. - Adda vatten om dressingen är för tjock. Den ska inte vara för tunn så börja med lite vatten åt gången. - Smaka av med salt och peppar. (Tänk på att äggulor är olika stora så tillsätt mer sardeller, dijon eller vinäger om så önskas.) - Ställ kallt och servera till en caeasarsallad eller till annan sallad.