Hej! Här kommer receptet som utlovat på min supergoda frysta cheesecake med cream cheese, kondenserad mjölk och citron. Den är otroligt krämig och fyllig i smaken. Det bästa är att den går att förbereda i förväg och ha i frysen tills det är dags att servera den. Ta ut kakan en halvtimme före servering och toppa den med goda frukter eller bär. Jag valde att toppa min med hallon, blåbär och riven vit choklad. Blir det kaka över, vilket jag tvivla på, går det bra att ställa in den i frysen igen. Tips på topping: Gula frukter som mango, ananas, physalis Passionsfrukt Jordgubbar med riven vit choklad och lime Rabarberkompott Blåa bär och gula frukter (se bild här) Recept på en annan enkel dessert är hallonsorbet som görs medan kaffet bryggs. Perfekt en varm sommardag vilket vi hoppas kommer snart. Det receptet hittar du här: Hallonsorbet på tre ingredienser FOTO: DIANA DONTSOVA Jag önskar er alla en underbar helg! På söndag firar jag livet tillsammans med min familj och mina syskon. Då ska min systers barnbarn Kathalea döpas. Det kommer bli dans, fest och mycket kärlek! Jag längtar så efter att få pussa på familjens senaste men sötaste tillskott. Kram Diana RECEPT Frozen eller fryst cheesecake, 8-10 bitar Botten: 150 gram digestive kex 50 gram smält smör Fyllningen: 400 gram färskost 1 burk kondenserad mjölk 1 citron, saften 2 tsk vaniljsocker (alt 1 msk florsocker och 1/2 tsk vaniljpulver) Topping: Färska bär som hallon, blåbär Riven vit choklad 1. Smält smöret. Mixa eller krossa kexen till smulor. Blanda kexsmulor och smält smör. Tryck ut en botten i en form med löstagbar kant, 24 cm. Ställ i kylen medan du gör fyllningen. 2. Häll cream cheese och kondenserad mjölk i en bunke. Vispa i några minuter tills du har en slät kräm. Tillsätt vaniljsocker och pressad citron. Vispa i några minuter till. (Smaka av eftersom alla citroner smakar olika, tillsätt mer om det behövs.) 3. Häll smeten i formen och ställ in i frysen. Låt stå i ca 4 timmar. 4. Ta ut kakan en halvtimme före servering. Toppa med bär och riven vit choklad. Servera!