Hej mitt i veckan! Vad sägs om en glass som görs på endast 3 ingredienser och på lika många minuter? En hallonsorbet! Den här har vi precis blandat ihop och den blev en riktig hit! Att göra en glass som inte behöver stå i frysen blir snabbt en hit hos barn. FOTO: DIANA DONTSOVA Vi hade varken ägg eller grädde hemma och ingen orkade ta sig till affären. I frysen hittade vi hallon och utgick från dem. Den blev väldigt omtyckt här hemma att barnen redan planerar kvällsglass med fryst mango och passionsfrukt. Testa! Du kommer bli förvånad över hur enkelt detta är. Vi hörs igen! Kram Diana RECEPT: Hallonsorbet, 2 portioner 225 gr frusna osockrade hallon 3/4 dl florsocker (välj sukrin melis om du vill göra den sockerfri) 3-5 msk kallt vatten Mixa hallon och florsocker i en mixer. Tillsätt vatten och mixa tills du får en glassliknande massa. Smaka av! Tillsätt mer florsocker om du vill ha den sötare. (Hallonens sötma kan variera.) RECIPE IN ENGLISH A perfect way of making ice cream or sorbet in just a few minutes. And only 3 ingredients! This recipe is without milk, cream or eggs. Even better! My kids loved the sorbet so much that they went to the supermarket to get frozen mango and passion fruit. So we are about to make sorbet nr 2, a yellow one. Raspberry sorbet, 2 port 225 gr frozen raspberries 50 gr icing sugar 3-5 tbsp cold water Mix raspberries and icing sugar, use a mixer. Add water and mix until it looks like sorbet or ice cream. Taste and add more icing sugar if you want it sweeter. Serve in two small bowls. Tips på annan glass: Isglass med hallon och persika Jordgubbsglass Eton Mess med glass