Hej! Vad sägs om en snabbfixad dessert med hallon och rostad vit choklad? Tillsätt mascarpone och lite sötma så har du en god avslutning till helgens middag. Den här desserten funkar också att servera till en brunchbuffé eller om du bjuder dina vänner på afternoon tea. En härlig variation till scones och småkakor. Jag tycker att desserten ska serveras i små glas så alla lager syns. För att inte kladda ner glasen, använd en sprits när du fyller på med kräm. Hur smidigt som helst! Receptet hittar du också i Femina Magasin nr 2 tillsammans med andra godsaker som jag gjort i uppslaget om te. FOTO: DIANA DONTSOVA Ikväll är det dags för Upplev Femina i Helsingborg. Det ska bli så himla kul att få lyssna på Bea Szenfeld och Ernst. Även Feminas moderedaktör Sarah ska dela mig sig av trender och tips. Hon har grym koll och jag älskar hennes modereportage i Feminatidningen. Tillsammans med fotografen Helene Linsjö skapar de magi varje gång. Sarah bloggar här på webben om du vill kika in redan nu. Jag har sett fram emot den här kvällen länge! Vill du ha direktrapport med filmklipp så kolla mina Stories på Instagram @diadonna. Är du på plats, kom gärna fram och säg hej! Kram Diana RECEPT Hallondessert med rostad vit choklad, 6 små glas Kräm: 2 dl mascarpone 2 dl tjock yoghurt 4 msk florsocker Hallonsås: 100 gram färska eller frysta hallon 2 msk florsocker Topping: 75 gram vit choklad färska hallon - Börja med att sätta ugnen på 175 grader. Riv vit choklad på den grova sidan. Lägg över på en bakplåtsklädd plåt. Rosta i ca 5 minuter eller tills chokladen får en gyllenbrun färg. (Även mörkare bitar smakar gott.) - Vispa ihop mascarpone, yoghurt och florsocker i en bunke. - Tina och mosa hallonen. Blanda hallonpurén med florsocker och passera genom en sil för att få den helt slät. - Gör desserten genom att varva mascarponeyoghurt med hallonsås och rostad vit choklad i små snapsglas. Avsluta med vit choklad och ett hallon på toppen. Tips på andra enkla efterrätter: Citron- och vallmokaka Nutella cheesecake Ananas med vit choklad