Recept, foto och styling: Diana Dontsova Idag bjuder jag er och mig själv på en liten honungs- och rödbetstårta bakad i konservburk. Varför då? Jo, det är min födelsedag och jag fyller 40 år! Nu tänker jag passa på att besvara två frågor som jag fått hela året. 1. Det känns helt okej att fylla 40 år. 2. Jo, jag ska fira min dag men senare i augusti. Det blir en tjejmiddag med mina två systrar och vänner. Vad jag ska bjuda på kan jag inte berätta idag. Jag lovar att foton och meny kommer på bloggen. Vad jag kan berätta är att mina barn och jag har bestämt att vi ska äta pulled pork ikväll. Min nya Crock Pot var jag bara tvungen att prova. Vi ses snart igen! Kram från mig Recept: Honung- och rödbetskaka i konservburk, 2 st 3 ägg 0,75 dl honung 0.5 dl rapsolja 1,5 dl bovetemjöl 0,5 dl kokosmjöl 2 små rårivna rödbetor 2 tsk bakpulver 1 tsk vaniljpulver Smörj in två rena konservburkar med rapsolja. Klä insidan med smörpapper dock ej botten. Vispa ägg med honung och tillsätt sedan olja och rödbetor. Vispa igen. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Rör försiktigt ihop mjölblandningen med äggen. Häll smeten i burkarna och banka dem lite i bordet för att få bort eventuella luftbubblor. Grädda i 200 grader i ca 25 min. Låt svalna i burken innan du tar ut kakan. Fyllning: 125 gram mascarpone 1 tsk vaniljpulver Honung efter smak Pressad lime Vispa alla ingredienser till en jämn smet. Bre på fyllningen när kakan svalnat. Dekoration: Sätt in bär i frysen en stund och ta fram precis före servering. De får en härlig frostig yta i kontakt med varmluft.