FOTO: DIANA DONTSOVA Till kvällens fredagsmys blev det färska hallon och persikor. Så fräscht och gott ihop! Det fick mig att tänka på isglassen jag gjorde förra sommaren. Om jag uppdaterar inlägget kanske solen tittar fram i helgen? Förmodligen inte. Men glassen är iallafall god och färgen den får av hallonen och persikan är väldigt vacker. Nu väntar vi bara på sommarvärmen. Soliga dagar har vi gott om men var är värmen? Trevlig helg allesammans! Kram Diana Recept: Hallon- och persikoglass ca 12 glasspinnar 7 dl vatten 2 dl socker eller annan sötning 3 persikor 1,5 dl hallon Koka upp vatten och socker. Låt svalna en liten stund. Under tiden mixar du skalad persika med hallon. Blanda fruktpurén ordentligt med sockerlagen. Sila bort fruktkött innan du häller i formarna. Ställ in i frysen. Efter 1-1,5 timme kan du sticka ner glasspinnarna. Låt stå i ca 3 timmar till innan du smakar din egen glass. Har du svårt att få ut glassen ur formen kan du spola lite vatten utanpå. Då brukar de lossna.